Gebruiksaanwijzing Perloplast

Perloplast is toepasbaar voor uw auto, boot en caravan en is eenvoudig en veilig in gebruik.

Met 8-componenten voor extra glans met een polymeer beschermlaag en is slagvast, krasvast, shampoovast, antistatisch en vuilafstotend. Vorstvrij bewaren!

Beschermlaag volgens techniek uit de ruimtevaart nu ook voor uw auto, boot en caravan. De beschermlaag die lak en chroom biij de huidige (milieu) vervuiling beslist noodzakelijk maakt.

Perloplast beschermt de lak en chroom en geeft o.a. zure regen geen kans de lak aan te tasten. Tevens bescherming tegen strooizout. Verwijdert insekten, vuilaanslag en teer/bitumen

Gebruiksaanwijzing plasticoat autopoets:

Voor gebruik goed schudden. Na het wassen van de wagen met een doek de crème dun aanbrengen. Kan nat en droog (zelfs in de zon) worden aangebracht. Direct na opdrogen met een schone droge doek afstoffen.

Perloplast is een prima verzorgingsmiddel waarbij u vooraf geen andere middelen als zijnde (chroompasta en teerverwijderaar) behoeft te kopen.

Voor Perloplast bestaat geen vergelijkbare vervangend product.

Ook is Perloplast een aanbeveling voor in de huishouding: geschikt voor de verzorging van radiatoren, buitenzijde koelkasten en diepvriezers, kunststof kozijnen, kunststof tuinmeubelen, wandtegels in de (bij)keuken en badkamer.